Wartościowa mąka z płaskurki zawierająca wapń, białko, fosfor. Nasz produkt pomoże w leczeniu chorób skóry, błon śluzowych, niestrawności oraz przy problemach z przemianą materii.
Jest to produkt konwencjonalny, pochodzący z naszego gospodarstwa rolnego położonego w Małopolsce.
Informacje
Skład: mąka z płaskurki z przemiału 650 (100%)
Informacja alergiczna:
Produkt zawiera alergen: gluten. Jest on jednak łatwo przyswajalny przez organizm i często osoby mające alergię związaną ze spożywaniem pszenicy tradycyjnej mogą spożywać produkty z płaskurki.
Termin przydatności:
Dokładamy wszelkich starań, by produkty wysyłane do Państwa były jak najświeższe. W przypadku produktów z płaskurki termin wynosi około 6 miesięcy od daty zakupu.
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
- Wartość energetyczna: 1486 kJ/346 kcal
- Białko: 13,66 g
- Tłuszcz: 2,16 g
- Węglowodany: 70,9 g
– w tym kwasy tłuszczowe: 0,42 g
– w tym cukry: 5,97 g - Sól: mniej niż 0,01 g
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.