Otręby z płaskurki naszej Polskiej produkcji, z lokalnego gospodarstwa rolnego w Małopolsce, to produkt w 100% naturalny. Są łatwoprzyswajalne i bogate w błonnik. Doskonale sprawdzają się jako dodatek do panierek, dipów , przekąsek w formie jogurtów, kefiru czy mleka.
Informacje
Skład: otręby z płaskurki (100%)
Informacja alergiczna:
Produkt zawiera alergen: gluten. Jest on jednak łatwo przyswajalny przez organizm i często osoby mające alergię związaną ze spożywaniem pszenicy tradycyjnej mogą spożywać produkty z płaskurki.
Termin przydatności:
Dokładamy wszelkich starań, by produkty wysyłane do Państwa były jak najświeższe. W przypadku produktów z płaskurki termin wynosi około 6 miesięcy od daty zakupu.
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
- Wartość energetyczna: 1211 kJ/290 kcal
- Białko: 15,86 g
- Tłuszcz: 4,74 g
- Węglowodany: 63 g
– w tym kwasy tłuszczowe: 0,84 g
– w tym cukry: 8,49 g - Sól: mniej niż 0,01 g
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.