Otręby z samopszy z naszej Polskiej produkcji, z lokalnego gospodarstwa rolnego w Małopolsce, to produkt w 100% naturalny. Są łatwoprzyswajalne i bogate w błonnik. Doskonale sprawdzają się jako dodatek do panierek, dipów , przekąsek w formie jogurtów, kefiru czy mleka.
Informacje
Skład: otręby z samopszy (100%)
Informacja alergiczna:
Produkt zawiera alergen: gluten. Jest on jednak łatwo przyswajalny przez organizm i często osoby mające alergię związaną ze spożywaniem pszenicy tradycyjnej mogą spożywać produkty z samopszy.
Termin przydatności:
Dokładamy wszelkich starań, by produkty wysyłane do Państwa były jak najświeższe. W przypadku produktów z płaskurki termin wynosi około 6 miesięcy od daty zakupu.
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
- Wartość energetyczna: 1289 kJ/308 kcal
- Białko: 16 g
- Tłuszcz: 6,6 g
- Węglowodany: 32 g
– w tym kwasy tłuszczowe: 1,0 g
– w tym cukry: 6,7 g - Sól: 0 g
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.